2011. június 15., szerda

Életjel... =)

Volt pár izgalmas napunk ezen a hétvégén is, fantasztikus szombattal kezdtünk:
Olyan vastag volt az újság, hogy majdnem belerokkantunk! ...Hát még szegény bringák=)
De ugyebár szombat = wurst a hentestől=) ....Nekem, mert Csabinak maradt pár újságja, és elment megkeresni, hogy hol hibázott... Természetesen nem találta meg, és így még a reggeliről is lecsúszott szegény...



 Vasárnap reggel meg borzasztó kopácsolásra és zörgésre ébredtünk, mert egy rohadék sirály szétszedte a szomszéd szemetét a tetőn! Hangos volt és pofátlan, ezekhez képest a galambok otthon úri madarak!!!


Hétfőn - a szemétnapon - pedig Alkmaar összes utcája így nézett ki! Összevont támadást intéztek a deviáns szárnyas patkányok a szemét ellen, anarchia látszatát keltve=)
Ja nem is hétfőn, hanem kedden, mert ugye hétfőn pünkösd volt, se szemétnap, és se nem mászkáltunk az utcákon=P Viszont kedden takarítottunk, méghozzá a Koningshof-ban, amit szeretünk=) Mikor odaértünk, új főnök volt, és az volt az első kérdése, hogy testvérek vagyunk? Ikrek? Mondtuk, hogy nem köszi=) Ha nem borotválkozom, simán elhiszi bárki, hogy a Csabi öccse vagyok :D
...Viszont nem nagyon találtunk semmi jót, csak egy doboz bohócos jégkrémet=) Az orra rágó volt, bár meg volt fagyva, úgyhogy a Csabi például megette azt is =)))
Orrán-száján pisilő csap, a tükörképünkkel.
Van még két kajafényképem, azt is megosztom, hátha valaki éhes=)
Az első tükörtojás, ha valaki nem ismerné fel, a második pedig "Bágett-burger á lá proli" jó sok hagymával, két hússal és pepperonival=)

A disznóól azóta eltűnt, mert Csabi ma kiporszívózott
Ma egész jó volt az újságozás, kiszórtuk Bergent, aztán Groet-ban ketten csináltuk a Csabi területét, aztán az enyémet, hogy megtanulja azt is mire nem leszek... Két cím között menet közben fullánkkal előre nekemrepült valami rovar... Úgy megcsípett a halántékomon, hogy 5 percig a világomat se tudtam=) Most már alig érzem a helyét, de még mindig nem értem, hogy mi üthetett abba a kerge állatba=)
Két hete minden nap "búcsúbulit" tartanak nekem, de persze ez is csak egy indok a vedelésre, úgyhogy általában antiszoc vagyok=) Azért a Pepe elkapott egy pillanatot, mikor valaki más se bírta a kiképzést=)
Bergenből hazafelé van egy focipálya, amit legelőnek használnak, és vannak rajta fehér és fekete birkák, kecskék, és szarkák=) Minden nap, mikor elmegyünk mellette, megnézzük a felállást, és kommentáljuk a meccs állását=) A fehér birkák játszanak a feketék ellen, a szarkák a bírók és a kecskék alkotják az orvos-teamet=)
Íme pár meccs, amiket különböző napokon fényképeztünk:

 
Két sérült fekszik a középvonalon, három orvos is felment a pályára!



Kezdődik a meccs, a bírók gyülekeznek, a doki megvizsgálja a játékosokat...
Lefújták a meccset, pihennek a játékosok, középen ketten mezt cseréltek (bár nehéz megmondani =))
Egy fehér játékos megsérült. Amíg az egyik doki a kivert fogat keresi, a másik visszaszereli a vétkes játékos patáját. A bíró piros lapot adott, és elégedetten megy frissítőért
Abszolút fehérmezes túlerő a szögletnél. A doki felkíséri a pályára a nemrég meggyógyított játékost.

1 megjegyzés: