2011. április 26., kedd

Daily routine...=)

Praktikus, mi?=)

...Felkeltünk. Rossz volt. Ne is beszéljünk róla...
Az újság jól pörgött megint, 6:12-kor kész voltunk, ezért Nico aszondta holnaptól alhatunk fél órával tovább. Yessssss!!!! Jah, és szóba került odafelé, hogy holnap meg holnapután lehet némi eső, úgyhogy kaptunk esőruhát, meg lámpát=) ...Úgyhogy még egy hónapig nem mondunk fel! Azután viszont másik melót kell keresnünk, mert ez a hajnali kelés tönkreteszi a napot, képtelenség utána bármit is csinálni, és nem tudunk korán lefeküdni, mert 10-ig világos van. Pedig az újságozás jó, a főnök meg rettenet nagy forma...=(
Elfogyott itthon a folyékony szappan, és arra gondoltunk, hogy mivel bungaló-takarításkor szoktunk találni ilyesmit, majd onnan újítunk, ott úgyis ki kéne dobnunk. Hát pont nem volt egy házban sem, úgyhogy csak WC-papírt hoztunk. ...Alig használtat=) Meg a Csabi talált egy gyémántot=) A szélei picit sérültek voltak, valószínűleg úgy vágta állkapocs-csonton a férjét Ursula, hogy kipattant a kő a gyűrűjéből. Megkarcoltunk vele egy tükröt meg egy ablaküveget, vitte mind a kettőt. Ha van valami infótok, hogy ennyi elég-e ahhoz, hogy gyémánt legyen, vagy ez kevés, osszátok meg! ...Bár beadtuk a recepción, mi úgyse tudnánk vele mit kezdeni, úgyhogy lehet hogy jobb ha nem tudjuk meg mi volt az és mennyit ért=)
Egyébként odafelé volt egy hatalmas alakításunk, van egy szakasz a bringaúton, ami egy aluljáró, csörtettünk kifelé belőle, mert a vége ugyebár emelkedő(itteni viszonylatban az egyik legkomolyabb=), én mentem elöl, akasztottam a szelet Csabinak, kinézek oldalra, a szokásos kép: három csaj, próbálom eldönteni hogy melyik a legszebb, kb. megvan, előre nézek két oszlop, üvöltök hátra hogy "OSZLOOOOP!", Csabi tekeri a kormányt (mert csak egy féke van, az se fog, csak csikorog), dől mint a kártyavár hogy beférjen, végül a jobb táskája kivételével bepasszírozta magát. Az meg nagy csattanással döntötte el, hogy a bringán maradjon, vagy az oszlopot boldogítsa ezentúl. Az előbbit választotta.
Mi vihogtunk mint az állat, a csajok is, meg aki még látta annak mind megcsináltuk a reggelét=)
Hazafelé meg azért kellett megállni, mert találtunk egy gyönyörű viking csatamént=)

Alkmaarba érve bementünk a legközelebbi boltba, vettünk folyékony szappant[:(], mosóport, narancsot, sajtot, kenyeret... a többire nem emlékszem...
Ma borsólevest főztem, és répás-rizshez csirkemellcsíkokat sütöttem.
Ja és mostunk... Semmi extra. Úgy döntöttem, hogy mosni nem utálok=) A fregoli meg hibátlan, már csak csipeszt kéne szerválni.
Már megint 9 óra!!!!

3 megjegyzés:

  1. Nagyon mókásak vagytok! Kicsit olyan feeling, mint a számkivetett. Haza kerül és az öngyújtót nézi hosszan... katt és tűz! :)

    VálaszTörlés
  2. Jó olvasgatni a kalandjaitokat, "kicsit" azért irigykedem!
    A gyémántot biztos nem adtam volna vissza...

    VálaszTörlés
  3. Muszáj volt leadni, megkarcoltunk egy tükröt meg egy ablakot egy 300.000Eurós házban=)

    VálaszTörlés