2011. április 28., csütörtök

Városnézős=)

Az újságozásról csak annyit, hogy ugyebár a start és a cél a helyi hentesnél van, és ma mikor végeztünk, kijött és megkínált két gőzölgő virsliszerű izével. Finom is volt, jól is esett, köszöntük szépen. Hazajöttünk, visszafeküdtünk, és 10-ig még próbáltunk aludni, sajnos kevés sikerrel... Ezután elmentünk shoppingolni, véletlenül bementem Csabi után másodiknak az egyszemélyes forgóajtóba, de azért mégiscsak kiköpött minket valahogy a másik oldalon. Vettünk pár mindennapos cuccot, meg márványsajtot és bacont a pizzához. Két hídon lehet megközelíteni azt a részt, az egyiken tilos bringázni, tolni kell, a másiknál 3-szor kell átmenni az úton. Mindkettőt utáljuk, úgyhogy odafelé a gyalogoson mentünk, visszafelé a másikon jöttünk.=)
Itthon kipakoltuk a cuccokat és lementünk bringát szerelni. Nico-nak (az újságos főnöknek) kellett helyrerántani egy bicót, meg már a sajátjainkra is ráfért egy kis szeretet. Csabi bowdent cserélt, féket szerelt, én sárvédőt, és húztam a fékbowdenjeimen. Itt amúgy szinte az összes bringa agyfékkel van szerelve, amit szintén utálunk, mert szinte nem fog, de cserébe nem lehet hozzányúlni se. Ez a halálunk=)
Mikor mindennel kész voltunk, elhatároztuk hogy csapunk egy kis városnézést, mert csinálni akartunk pár csajos képet a Rezinek. Belekapaszkodtunk hát egy-egy sörbe, és bringára! Kisütött a tiszteletünkre a nap is, úgyhogy kiültünk egy stégre sütkérezni. Csabi miután levette a cipőjét, azonnal belelépett egy kisebbfajta szálkába=)))







Lányokat viszont nem igazán sikerült lencsevégre kapni(bocsi, Rezus=)), mert nem volt olyan hűdejó idő, de azért próbálkoztunk:





Este pizzasütés volt, jól sikerült:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése