2011. április 27., szerda

A virágos lámpa=)

Sikerült megörökíteni a sokak fantáziáját megmozgató rózsaszín viráglámpát!
...Tehát voltunk a kedvenc boltunkban=) Csabi újított egy nagyon szép formájú bögrét meg egy bringás sapkát, én meg egy fémtállal lettem gazdagabb és egy Euróval szegényebb=)
A napot úgy terveztük, hogy újság után hazaesünk és alszunk, de a szórólapozás keresztülhúzta a számításainkat, a főnök ugyanis adott nekünk két körzetet. Végül elvállaltuk, mert gondoltuk ha pénzben rosszul is fizet, hátha csurran-cseppen valami arról a gazdag környékről, ugyebár volt már rá példa, és pont ma van kukaürítés. Hát se csurranás, se cseppenés nem volt, de legalább egész hamar végeztünk. Viszont mikor hazafelé beugrottunk a lámpát lefényképezni, útközben belebotlottunk egy összecsukható fűrészállványba, amiből remek kis kinti asztal lesz. Megint ingyen=) Ha végre rend lesz a tetőn, és az asztal is elkészül, majd rakok fel fotót=) Itthon ejtőztünk 2-ig, akkor nyitott a bankunk: bementünk a PIN-kódokért, internetbankot igényelni, meg betenni a pénzecskénket. Odamentünk, épp lakatoltunk volna, mikor: "Pénzt hoztál? -Nem. -Baszki, én se!" Úgyhogy futottunk még egy kört. Csabi a bankkártyáját ennek ellenére otthon hagyta, úgyhogy az utolsó menüpont nála kimaradt, ő még a párnája alatt fogja őrizgetni a vagyonát. Most pedig épp abban a hotelben mosogat, ahol nyusziztunk.
Ebédre a tegnapi maradéka volt, utána még sütöttem magamnak bundás kenyeret, és megettem némi Camambert kíséretében...
Ma a bank előtt lehet hogy csengetett nekünk két holland lány...
Holnap csak újság van hajnalban, aztán szabad az egész napunk!!! A Nóri közös pizzasütést tervez, remélem összejön.
Ma végre időben fekszem le. Már csak a zuhanyzás választ el tőle=)
'Éccakát!

2 megjegyzés:

  1. Látom azért jól elvagytok BARMOK:D
    mindenki nagy áhítattal várja az újabbnál újabb bejegyzéseket, de azért kételkedem h a blogolás iránti lelkesedésed töretlen marad Andris...:)
    Lenne mit mesélni az itthoni fosról is.Röhögnétek...vagy lehet h csak csodálkoznátok, bár az is lehet h meg sem lepődnétek rajta...de majd egy privát üzenetben leírok egy két dolgot:)
    És ha már ennyit emlegeted a csajokat, tegyél már fel egy két képet róluk, szemrevételezném őket:D
    Pénteket kivéve valamikor betelefonálhatnátok az üzletbe, valami jó ürüggyel(mint például h speciális békatalp vagy egy speciális szemüveg kell....) :D

    Azért egy klasszikus "utálok itt dolgozni"(ami szinte minden nap elhagyja valakinek a száját, csak nem Binky tolmácsolásában vagy egy "fucking a bull"(ha valami nem úgy alakul ahogy kellene Csabinak) hiányzik az üzletből, de ne csüggedjetek, mi sem csüggedünk mert van kiút...:D

    VálaszTörlés
  2. Meglátjuk, eddig mondjuk tetszik a blogolás=) Jó végiggondolni a napi eseményeket. Tudod, itt nem az van hogy reggel felkelsz, bemész az IS-be, szopsz-szopsz-szopsz-eszel-szopsz-szopsz-szopsz=)
    Ez Hollandia, tudod a "kis különbségek" =)
    A csajos képeket megígérhetem, csak a Csabi mindig menet közben fényképez, úgyhogy ezen változtatnunk kell...
    Legyetek rosszak=)

    VálaszTörlés