2011. április 18., hétfő

A nagy fogás=P

Ma picit rossz volt felkelni, a délelőttöt ugyanis a munkakeresésnek szenteltük. Ehhez persze gatyába kellet rázni magunkat és megborotválkozni.
...A tetőn, egy mobil tükörrel, mint a hajléktalanok=)
Csabi hosszas unszolásra hajlandó volt egy hosszú szárú nadrágot is felvenni, hogy olyan elegáns legyen, mint egy vámpír.
Sajnos ez sem volt elég, holland nélkül ugyanis elég nehéz melót találni, de egy takarítóst valószínűleg bezsebeltünk, méghozzá Egmond aan Zee-ben ami -mint a neve is mutatja- a tengerparton fekszik=)
Hagytunk még itt-ott CV-t, aztán a nagy izgalmak után levezetésképpen elmentünk shoppingolni a kedvenc helyünkre:
...az ócskáshoz=)
Persze ma sem kellett csalódnunk, sikerült beszerezni végre egy szemrevalónak nemigen nevezhető szekrényt és egy szennyestartót ami széknek, és a fedele tálcának is jó lesz. Hiába, kevés a hely, jól jönnek a 3in1 cuccok=) A legjobb mégiscsak az a két szék amit ingyen hozhattunk el mert már az ócskás sem tudott vele mit kezdeni, nekünk meg nagyon jól mutat majd kint a tetőn. =)
Plusz szerváltunk egy üvegtálat 50c-ért, egy nagy lábast fedő nélkül 2,5Euróért, meg egy merőkanalat és egy nagy kést. Sajnos nincs kép arról, ahogy hazatekertünk ezekkel a kincsekkel a csomagtartón, nem volt szabad kezünk fotózni=(
<<<Épp most mondta Csabi, hogy itt nincs retek, erre én:
-Dehogynincs, láttam ott ahova járni szoktunk!
-Az ócskásnál?!?! =)))  >>>
Otthon nekiálltunk főzni, megittuk közben az utolsó sört, és elhatároztuk, hogy amíg nincs melónk a sör is extrának számít, szóval megint eggyel beljebb csatoltuk a nadrágszíjat.
Azután egy kis pihenés után tekertünk egy kört a belvárosban, ahol még mindig érnek meglepetések: hétfő délután a belváros közepén tökéletes csend volt! Hihetetlenül imádjuk ezt a helyet!!!
A mai nap példabeszéde pedig akkor hangzott el, mikor az egyik sikátorban lelkendezve mutattam egy kétszemélyes kis elektromos autóra, hogy néééézd! Erre ő: Inkább a szemetet figyeld, hátha van közte valami használható!=)
...Azért még nem ilyen rossz a helyzet, ne izguljatok, csak próbálunk élelmesek lenni=)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése