2011. április 29., péntek

Péntek

Ma újságos és takarítós nap volt. Mindkettő jó volt, az újságozás azért, mert a főnök hétfőtől akar adni még egy-egy területet, nameg hazáig hozott minket, mert elvitte a bringáját, a takarítás pedig azért, mert találtunk csomó hasznos cuccot: 2 folyékonyszappant, 8 guriga WC-papírt, 1 fél flakon mosogatószert, 1 Ikeás szatyrot, egy Ikeás műanyagpoharat, 1 eurót, meg egy pár arany fülbevalót(ez mondjuk pont nem hasznos=).
Holnap Koninginendag(Queensday) lesz, ilyenkor Hollandia-szerte minden városból bolhapiac lesz, mert bárki bármit eladhat. Ma reggel 5-kor, mikor újságozni indultunk, már foglalták a jobb helyeket az emberek, délutánra meg pár utcában már fel is állt a piac. Körbe is sétáltunk, vettem egy félig-meddig afrikai fószertól egy félig-meddig afrikai karkötőt egy fél euróért=)
Holnap eme jeles eseményen a Pepéék megpróbálnak kürtőskalácsot árulni, és számítanak a segítségünkre, feltéve hogy pörögni fog a biznisz. Úgyhogy megvan az újságozás utáni programunk.
A vasárnapunk pedig teljesen szabad, úgyhogy majd kitalálunk valami nagyobb szabású  kirándulást, mint pl. Amsterdam... Csak legyen erőnk hozzá=) 45km... Elvileg nem távolság...
Ma inkább dolgoztunk, mintsem szórakoztunk, úgyhogy nincs több mesélnivalóm, kaptok helyette egy képkavalkádot bringákról(katt a nagyobb képért):
Kinek melyik tetszik a legjobban? Nekem a LEGO-s=)











9 megjegyzés:

  1. Az a vörös chopper sem rossz.
    Tök jó hogy eddig a képeiteken kb 2 autót ha láttam, és olyan gyönyörű széles bringautak vannak. Valahogy így képzelem a másvilágot is :)

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, ez más világ=)
    Amúgy amit a kék chopperes képen látsz egy autóút kétoldalt bringasávval. nagyon jól van megoldva

    VálaszTörlés
  3. Fúúúú, mindegyik nagyon jó!
    (De az a csini rózsaszín....) :D

    VálaszTörlés
  4. Nekem is a cuki rózsaszín tetszik! :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem pedig a vajszínű, bőrüléses, háncskosaras!! :-)

    VálaszTörlés
  6. Pár napja nem tudtam írni vmiért, mindig kidobott vmi hibaüzenetet.
    Na csak azt írtam, h a tandem tetszik a legjobban, ill, h CM lesz szombaton (ugye már volt), na meg azt, h megyünk a mecsekbe jövő7 vasárnap 4 napra.
    Jah, meg,h a Mounty egy szar, de legalább lehet netezni.
    Na csecs!

    VálaszTörlés
  7. xD
    A Mecsek nagyon jól hangzik!!! Csinálj képeket!
    Bringázni, vagy a Bettivel? Vagy is-is?

    VálaszTörlés
  8. Szigorúan haverokkal lazulás!

    VálaszTörlés