2011. május 3., kedd

az új terület

Az új terület hmm... pretty sucks! Ma a Pepe megmutatta, kiszórtuk az újságokat, de már akkor látszott, hogy holnap hatmilliószor el fogunk tévedni, és keresgélni kell a számokat is.=) Ráadásul holnap még hidegebb lesz: ma 2 fok volt a minimum, holnap 0 lesz... Viszont láttam Groet-ban egy nyulat az egyik kertben... Mik vannak=) Békésen legelészett. Nico hazahozott meló után, úgyhogy fél nyolckor már vissza is aludtunk, és kettőig nem mozdultunk. Hazafelé az út szélén láttunk libákat, elkezdett kiabálni a főnök: "Gyerünk fussatok ki az útra, hogy legyen mit ennie a Pepének!" Kicsivel utána meg egy bringás lányt láttunk a zebránál, mondta a Csabi, hogy "Ezt meg nekem üssük el!"=)
Csináltam rakott krumplit, jó lett! Nemtom mit fogunk csinálni ha elfogy a kolbász, amit Csabi hozott... Sok mindent nem lehet itt kapni: Rendes kenyeret, kolbászt, rendes túrót, mákot, és bár a Pepe állítja hogy van, de mi még nem találtunk búzadarát sem=)
Holnap újság+szórólapozás, aztán szabadok vagyunk egész nap. Bevásárlás, főzés, bankba rohangálás a terv, és ha minden jól megy, csütörtökön le tudunk menni Amsterdamba...
Ránk férne már, Csabinak ma nagyon "hazamennék-napja" volt=)

5 megjegyzés:

  1. Csak ne legyen még hazamennék-napotok! Mindig gondoljatok valami rosszra, ami itthon van. Pl az Orbánra. Ronda ember.

    Öltözzetek fel jól! És kerítsetek más melót is, ami kizökkent a hétköznapokból. Bringaszerelés? Vagy akármi. Falevélsöprés. Igaz nincs éppen ősz. Nézzetek körül. Meg cégekhez kell elmenni. Műhelytakarítás, gyógyszertesztelés (csak óvatosan), vagy női fodrász, akármi. Üdv.

    VálaszTörlés
  2. Női fodrász :D Végülis van már tapasztalatod:P
    Itthon tényleg nincs semmi, leszámítva azt a hírt, hogy a kormány fel akar számolni számos egyetemet, köztük a Corvinust is...
    Mi van, a Csabi nem tud főzni :P?
    Nagyon gusztusos a rakott krumpli a képen. Egy kajatipp, hátha kifogytál az ötletekből: stíriai metélt/francia hagymaleves/túróval töltött zsömle/smarni/krumplilángos/szilvásgombóc. Szólj, ha kell vmilyen recept!!
    Puszi, érezzétek kint nagyon jól magatokat!

    VálaszTörlés
  3. Köszi az ötleteket, van pár jó közte=)
    Meg tudnám enni mindet=)

    VálaszTörlés
  4. Szia Binky!
    Először is nagyon hiányzol!
    A hétvégén Balázzsal,Kikóval,Petyával kritikus tömegre indultunk ,és végül nem értünk oda.
    Beültünk egy pizzára és ott a P+K. totálra itták magukat nagyon jó volt:(
    Remélem legközelebb már te is velünk tartasz CM-re.
    Remélem csuklottál,mert emlegettünk,de nagyon:)
    Itt minden a régi , a vevők nem jönnek unatkozunk Lackóval.
    Látom nagyon finomakat főzöl gratulálok ügyi vagy.
    Millió puszi:Odett

    VálaszTörlés
  5. =) Örülök, hogy írtál!
    Sajnálom a CM-edet, meg a Petyát is=(
    Nem csuklottam=) Dobjátok fel a hangulatot mikor nincs vevő!!!
    Kemény meló ez a főzés, meg az egész, de úgyis sok kritikát kaptam, hogy éretlen vagyok, ez most helyre tesz...
    Néha majd írj e-mailt is, ha van valami!!!
    =)

    VálaszTörlés