2011. május 28., szombat

Ellustultam...

...De nyugi, nem maradtok le semmiről, csak mostanában kétnaponta csepegtetem az infót=)
Pénteken megint Egmond-ban takarítottunk, a szembeszél menetrend szerint süvített az arcunkba odafelé, de azért pont odaértünk 10-re... Én 9 házat kaptam, Csabi 8-at, pedig nagyon reméltük, hogy a rossz idő miatt kevesebb lesz. Kicsit fáradtak voltunk, jót tett volna a lazulás. Ehhez képest két házban olyan dzsuva volt, mint egy barlangban. Viszont mázlim volt, mert az egyik meghálálta: Egy majdnem teljes doboz jégkrémmel gazdagodtak a Spanjaardstraat 8. lakói=) Hazafelé a rossz idő dacára elnyaltunk egyet-egyet a Csabival, aztán hazavitt minket a hátszél.
Hentes és Hentesné
Itthon este összejöttünk a konyhában megbeszélni, hogy mi lesz velem. Az lett a vége, mint néhányan már tudjátok, hogy június legvégén jövök haza. Sajnálták... én is nagyon... megértették, de azért felsorolták az összes lehetséges buktatót, csak hogy elbizonytalanítsanak. Nem sikerült=) Palacsinta lett a vacsora meg gombás tojásrántotta. Éjfél után estem be az ágyba, ma pedig borzasztó nehezen keltünk mind a ketten... Mikor előadtuk Niconak, hogy picit másnaposak vagyunk, rákönyökölt a dudára, és elkezdett S-alakban menni, hátha rókázunk=) ...Ennyire azért nem voltunk rosszul, de legalább jót derültünk, és valamelyest felébredtünk=) Kaptunk a hentitől wurstot, most valami paprikás csípős fajtát... Finom volt, de még mindig a sajtos-barbecue-s a top!Hazafelé 2-vel tekertünk, annyi erő se maradt bennünk, mint egy döglött szitakötőben... Közben azon mókáztunk, hogy május végén téli cuccban bringázunk=) Itthon lefeküdtünk aludni, 5 órán át húztuk a lóbőrt, azután felkeltünk és elmentünk vásárolni meg ebédelni a Burger Kingbe. Esett... Fújt... Takony egy idő volt ma! ...Még jó, hogy hajnalban szárazon megúsztuk az újságozást! Ma egyébként melegfelvonulás volt a városban, de hála az égnek elmosta az eső=)

2 megjegyzés:

  1. Most már kénytelen vagyok hozzászólni. Király, hogy hazajössz, mert hiányoltunk téged. Tudod már, hogy mit fogsz csinálni itthon? (Amikor ébren vagy :)) És ki ez a lány akit még előben valszeg nem is láttál,de haza kell jönni hozzá? ;)

    VálaszTörlés
  2. =) Nem tudom még mihez kezdek... Talán keresek valamit, ami érdekel... Vagy legalább jól fizet... Csak ne utálnék dolgozni=) A lányról meg írok egy mailt!

    VálaszTörlés