2011. május 6., péntek

Oh, my goodness!

...Ez Nico egyik kedvenc szava járása, úgyhogy mi is átvettük lassacskán, és a mai napon a szokásosnál is sűrűbben használtuk. Kezdődött a felkeléssel, ami az eddigi egyik legrosszabb volt. Oh, my goodness! Aztán megpróbáltam minél több müzlit magamba nyomni, hogy legyen energiám újságozni, és elindultunk. Fura volt, hogy az eddig mindig üres utcákban most lézengett egy-két ember. Hát persze, tegnap a holland felszabadulás ünnepe volt, és néhányuknak hosszúra nyúlhatott a party...
Onnan tudhatod hogy holland, hogy nem kapaszkodik=)
Aztán mikor az egyik hídon hasítottunk, egy lány utánunk kiabált hollandul. Megálltunk, megkérdeztük, hogy angolul is el tudja-e ismételni, erre ő: -"Hogyne, a világ minden nyelvén beszélek!" -"Jó, akkor mondd magyarul" -"Magyarul nem beszélek" ...Úgyhogy végül mégis angolul kért tüzet, és közben elmondta, hogy épp hazafelé indult, mikor felajánlotta egy társaság, hogy hazaviszik kocsival, csakhogy ők magukhoz vitték volna haza, úgyhogy most picit parázik tőlük. Aztán jöttek is kocsival, de csak kiabáltak meg kopogtak, nem volt semmi. Azért később mondtam a Csabinak, hogyha esetleg balhé van, és esélyünk sincs, a legkisebbre rámegyünk, és összecsukjuk, mert ugye újságosnál dolgozunk: másnap nem lesz mindegy, hogy 2:0-ra, vagy 2:1-re vesztettek a magyarok!=) Na, a csajnak végül nem tudtunk tűzzel szolgálni, mert nálam sosincs, Csabi meg sose talál semmi, de cserébe kapott egy ingyen fuvart... Pincérnőként dolgozik egy hotelben, de nem szereti. Egész nap állni, mosolyogni, kérdezgetni az embereket, hogy mit szeretnének: tisztára mint az Intersportban=) Bent az újságos depóban már mindenki tudta, hogy eltévedtünk Amsterdam felé, úgyhogy nagy volt a jókedv=) Kiszórtuk a lapokat, a Csabinak kitört egy küllője, hazajöttünk, aludtunk egy órát, aztán irány Aagtdorp, takarítás.
Ma is volt izgalom: Találtunk egy Cif-et, folyékony szappant, vasgolyót(?!?!), dobókockát, szörpöt ...és az ötödik házban "Oh, my goodness!" kaját!!! Életmentő volt! Prinze keksz, ezt meg is ebédeltük, meg két tökjó zárható doboz, az egyikben pár szem keksz, a másikban cukorkák(Csabi szavaival: nyaflaty). Pöpec ez a meló=) Végeztünk mind a 9 házzal, leadtuk a melót, aztán hazafelé kezdtünk evickélni. Itthon azonnal nekiálltam hamburgert készíteni, és bár isteni lett, de majdnem éhen haltam mire elkészült... Aztán valahogy megettem 6-ot=) "Oh, my goodness!" Közben megnéztem egy filmet, holnap csak újság, aztán alszunk, és délután megyünk valami virágos helyre pénzért virágot látni... A jó része az, hogy talán csónakázunk=)



4 megjegyzés:

  1. Nagyon jókat írsz, mindig szakadok a röhögéstől. Nem készül több kép?
    Üdv: B

    VálaszTörlés
  2. Amilyen gusztusus dolgokat sütsz-főzöl, szakácsnak is elmehetnél...Nem gondolkoztál azon? pusziiiii

    VálaszTörlés
  3. Dejó, hogy mindenki Nóra...
    Nemtom ki voltál, de azért köszi=)

    VálaszTörlés