2011. május 31., kedd

"Jó dolgok jönnek"

Hol is kezdjem... Rég nem írtam=)
Vasárnap elég sokat sikerült pihenni, mert végre semmi dolgunk nem volt!
Sütöttem rakott krumplit, mert a Csabi kapott egy pakkot otthonról, amiben volt KOLBÁÁÁSZ!=)
Finom lett, a desszert meg a jégkrém volt... Picit megolvadt, mire hazahoztam, és az egyik fajtába belecsúszott a pálca, és úgy fagyott meg, úgyhogy a srácok úgy ették, mint a strandon a kukoricát=)
Eléggé hosszúra nyúlt az este, úgyhogy másnap a takarítás hihetetlenül nehezünkre esett=) Azért lementünk a tengerhez utána, mert végre meleg idő volt!!! Voltak is sokan a strandon... A vízben viszont alig-alig=) Valamelyik nap vettünk dinnyét!!! Tudom, hogy nem lenne szabad játszani az étellel, de...













Hétfőn szintén búcsúbulim volt, úgyhogy ma hajnalban olyan kómásak voltunk Csabival, hogy született két jó beszólás is: Mentünk kifelé Alkmaarból a szokásos útvonalunkon, mikor észrevettem, hogy lassulunk. Kérdezem is a Csabit, "Na mi van, miért lassítunk, megjöttünk?" "Dehogy, biztos csak egy hülye emelkedő!"
Azt tudni kell, hogy egész Hollandia tök sík, a legnagyobb emelkedők a felüljárók, de most a közelében sem jártunk egynek se... Képzeljetek el egy tök sík utcát, azon pedáloztunk, mint minden nap, csak most a szokásosnál is fáradtabban, és egyszerre fogyott el az erőnk =)
Aztán később, mikor tényleg emelkedett az út egy híd miatt (nem röhögni, tényleg kemény felmászni rájuk ezekkel a vasakkal=)), akkor rátett még egy lapáttal: "Ha egyszer hazamegyünk és meglátjuk a Madárhegyet, leszállunk és sátrat verünk a tövében, aztán megvárjuk, míg elhordja a szél"=) Az tuti=)
Délután kettőig aludtunk, aztán elmentünk szuvenírt venni a hazaiaknak, de nem találtam semmit, ami igazán jó lett volna... Hazajöttünk, ettünk, és este Scrabble-eztünk a Pepéékkel... Mi ketten voltunk a Mariannával, plusz besegített a csapatmunkánkba a Skype, de így is utolsók lettünk=)))
Holnap újság, szórólap, takarítás... hajnali 4-től délután 3-ig.... És nincs semmi kajánk! Asszem kitaláltam a holnapi blog címét... Találgathattok, nem írom le, mert nem szalonképes =P
Ja, és megvettem a jegyet: júni 20!!!! Mióta kiderült, hogy hazajövök, egyre több kedves e-mailt kapok, úgyhogy szeretetárban úszkálok néhány napja=) Köszi!!!!!!
Jóéjt mindenkinek! Egyvalakinek meg millió puszi!!! =)

2 megjegyzés: